Pretraga po kategorijama

O nama

Print
Created on 06 August 2008 Last Updated on 27 February 2018
Written by admin Hits: 14264

Konel d.o.o. je osnovan 1992. godine. U početku je primarna djelatnost preduzeća bio servis elektromotora, pumpi za vodu te raznih uređaja u industrijskoj automatizaciji, da bi danas podjednako važan značaj imale prodaja i proizvodnja uređaja u industrijskoj elektronici. Specifična je djelatnost našeg servisa, jer obuhvata različite uređaje: razne vrste elektromotora, pumpe, generatore, kompresore, aparate za zavarivanje, vibroigle, transformatore i dr.

Posjedujemo više radionica prema specifičnosti posla koji se obavlja u servisu:

  • elektromehanička radionica za premotavanje namotaja elektromora, izradu transformatora i drugih namotaja,
  • mašinska radionica za mašinsku obradu, zavarivanje, tokarenje, farbanje, itd.,
  • radionica sa laboratorijom za opravku, ispitivanje, testiranje štampanih ploča i elektronskih uređaja uopšte.
  • radionica za testiranje, ispitivanje elektromotora i balansiranje rotora i dr.

Prodaja elektro-opreme, usko vezene za industriju i automatizaciju procesa, proizašla je iz bogatog iskustva i poznavanja potreba naših kupaca. U stalnoj ponudi je sklopna, senzorska i mjerna tehnika, uređaji za frekventnu regulaciju, termoregulaciju i upravljanje raznim procesima, te druga oprema vezana za izradu upravljačih razvodnih ormara.

Zvanični smo distributeri Siemensa od 2016.

U ponudi su zastupljeni i drugi brendovi: Omron, Schneider electric, Schrack, Finder, i slični. Tu su i manje poznata imena na našem području, ali renomiranih kineskih proizvođa: BigM (sklopna tehnika), Seco (industrijski izvori napajanja), DHC (vremenski releji i brojači impulsa), Yuyao Gongyi meter i Toky electric (termoregulatori i sonde), Q&W electric (senzori) , GQ Electric (tasteri), Sendo sensor (transmiteri pritiska i nivoa) i drugi. Navedeni proizvođači imaju za svoju robu CE certifikate.

Vrijedno je pomenuti da nudimo agregate turskog proizvođača  KJ generator, koji snabdijeva Mornaricu turske vojske. Agregate smo postavili i uspješno se koriste na mjestima kao što su banjalučka Toplana, Investiciona razvojna banka RS Banjaluka, Auto-Milovanović Banjaluka i dr.

Garant smo kvaliteta robe koju nudimo našim kupcima, jer smo je ispitali i testirali kroz naše projekte i komandne razvodne ormare. Gotovo nezaobilazna djelatnost našeg preduzeća je proizvodnja. Pored izrade komandnih razvodnih ormara, koje radimo po narudžbi kupaca, imamo nekoliko proizvoda koje smo razvili: kontrola faza, nivostat, pretvarač napona DC/AC sa sinusnim izlazom i dr.

Danas respektabilno ime Konel je izgradio zalažući se da kupcu pruži kompletnu uslugu od podaje uređaja specijalne namjene do održavanja funkcionalnosti u sve težim uslovima i sve većim zahtjevima tržišta. Poštujući zahtjeve kupca po pitanju rokova isporuke, obezbijedili smo dobru prodajnu mrežu, brz i efikasan servis , a sve u cilju zadovoljnog kupca! Zadovoljan kupac je naša glavna reklama!